Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z pierśi indyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z indyka 5 szt
majeranek 2-3 łyżki
curry 1 łyżka
mozarella kilka kawałków
oregano 2 łyżki
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z pierśi indyka

Pierś z indyka myjemy, oczyszczamy i .lekko rozbijamy tłuczkiem. Na środek dajemy po trochę każdej z przypraw i po 2-3 paski czerwonej papryki, oraz 2-3 kawałki mozarelli. Zwijamy w roladki i spinamy wykałaczkami i smażymy.Z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 17.12.2013 19:45
bardzo fajne
Maniek2 06.07.2013 20:19
świetne danie
Joanna108
Joanna108 12.05.2012 09:37
śliczności
Andysz 03.05.2012 12:10
super;)
Barbara33 21.04.2012 15:21
rewelacja
IlonaAlbertos 08.04.2011 20:14
Apetyczne :)
iknkirke 18.01.2011 07:50
Pyszne
cukiereczek 17.06.2010 17:25
Przepraszam ale przepis jest nie kompletny. Roladki należy obtoczyć w jaku i bułce tartej i wówczas smażymy z obu stron. Na gorącej margarynie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak