Składniki:
płaty ciasta francuskiego | 4 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier puder | 3 łyżki |
serek mascarpone | 25 dag |
cukier | 6 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
dżem wiśniowy | 8 dag |
twaróg | 25 (półtłusty) |
płaty ciasta francuskiego | 4 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier puder | 3 łyżki |
serek mascarpone | 25 dag |
cukier | 6 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
dżem wiśniowy | 8 dag |
twaróg | 25 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: