Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyk tatarski z marynowanymi pieczarkami, kaparami i ogórkami
Tak przygotowany befsztyk tatarski podawać z pokrojonymi borowikami, buraczkami i sardynkami w oleju.
polędwica wołowa | 400 g |
cebula | 1 szt |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
żółtko jajek | 4 szt |
musztarda | 2 łyżki |
borowiki | do dekoracji |
sól | |
buraczki domowe Smak | 4 szt |
pieczarki marynowane | 8 szt |
oliwa | 4 truflowa |
ogórki konserwowe | 2 szt |
sardynki | 4 (w oleju) |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: