Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 20 dag
cebula 1
olej 3 łyżki
woda 0.5 szklanki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z patelni

watróbki kroimy na mniejsze kawałki, na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy na nie mięso, podsmażamy a następonie dodajemy pokrojoną w paseczki cebulę i doprawiamy do smaku pieprzem, solą, majerankiem, czosnkiem w proszku, słodką i ostra papryką, kucharkiem uniwersalnym. Dolewamy wodę i smażymy ok 10 minut. Podajemy na goraco z chlebem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 02.11.2013 11:53
na pewno smaczna
teresa18 27.07.2012 16:06
lubię
ewaa 19.05.2012 20:13
pychota
Emiliozo 27.04.2012 07:57
robię podobną
angelika14 04.01.2012 16:11
smaczne i pomysłowe:)
kotlet 19.07.2011 23:04
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak