Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w czarnej porzeczce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Sól ziołowa jodowana Prymat
masło
czarna porzeczka
cytryna
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w czarnej porzeczce

Filet z pstrąga solimy solą ziołową Prymat .Smażymy z obu stron na maśle. Porzeczki wsypujemy na patelnie po smażeniu pstrąga ,wciskamy trochę soku z cytryny i łyżeczkę wody ,smażymy chwilę porzeczkę i polewamy owocami rybę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 06.07.2011 08:23
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak