Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszony schab

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 60 dag
sól i pieprz do smaku
mąka
olej
cebula 1
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
czosnek 1-2 ząbki
bulion 3/4 mięsny

Przepis i sposób przygotowania na: duszony schab

mięso pokroić na plastry. Każdy jeden oprószyć solą i pieprzem oraz mąką. Obsmażyć je na oleju. razem z tłuszczem włożyć mięso do garnuszka. Dodać pokrojona cebulę, oliwki i pozostałe przyprawy. Dodać gorący bulion i dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 04.06.2012 21:45
Fajny pomysł na schab.
Emilia22 29.09.2010 14:49
zjadłoby się takiego:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak