Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Płotka na patyku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płotka 3
margaryna 5 dag
jałocówka 1 łyżeczka
sok z cytryny
Pieprz biały mielony Prymat
wódka 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Płotka na patyku

Już wypatroszone ryby i dobrze umyte polać sokiem z cytryny natrzeć solą a w środku natrzeć pastą utartą z masła ,białego pieprzu, wódki i soli . Na szpadkę długą do grillowania nadziewamy rybę układamy na ruszcie i opiekać często obracając , w czasie pieczenia na żar paleniska co jakiś czas wrzucać po kilka jagód jałowca .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 25.07.2012 09:54
ekstra przepis
babcia
babcia 25.07.2012 09:54
ekstra przepis
iwa643 06.07.2011 07:33
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak