Składniki:
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
sos sojowy grzybowy | 1 łyżka |
grzyby suszone | 2 kapelusze |
koper | 1 cały |
koperek | 4 szczypty |
mąka kukurydziana | 2 łyżki |
bulion z kaczki | 300 ml |
seler | 1/3 |
oliwa | 2 łyżki |
karkówka | 40 bez kości |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
sos sojowy grzybowy | 1 łyżka |
grzyby suszone | 2 kapelusze |
koper | 1 cały |
koperek | 4 szczypty |
mąka kukurydziana | 2 łyżki |
bulion z kaczki | 300 ml |
seler | 1/3 |
oliwa | 2 łyżki |
karkówka | 40 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: