Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pończ letni alkohol

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sangrii 1 butelka lub sangrity z biedron
wina musującego białego 2 butelki
ananas 1
limonki 3
jabłko 1
arbuz

Przepis i sposób przygotowania na: pończ letni alkohol

arbuza i jabłko pokroić w kostkę ananasa w plastry i na każdy 12 części, limonkę (dwie obrać ze skóry jedną zostawić w skórce) w plastry i na 8 części zalać sangrią na około 20 minut przed podaniem , bezpośrednio przed podaniem wlać mocno schłodzone wino musujące podawać w szerokich szklankach można z kostkami lodu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak