Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruloniki ze śledzi w ostrym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledź solony 600 g
majonez 1/2 szkl
musztarda 3 łyżki
ogórek konserwowy 2 szt
grzybki marynowane kilka
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki ze śledzi w ostrym sosie

Śledzie namoczyć, sprawić, umyć, odfiletować, oczyścić z ości. Każdy filet posmarować musztardą, zwinąć w rulon.
Sos: ogórki i grzybki pokroić w drobną kostkę i wymieszać z majonezem, doprawić sos przyprawami i zalać nim ruloniki ze śledzi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak