Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidory nadziewana konserwą rybną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
zielenina 1 łyżka
ryba 1 konserwa (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory nadziewana konserwą rybną

Pomidory umyć i z każdego ściąć wierzch, wydrążyć łyżeczką, zwracając uwagę, aby nie uszkodzić ścianek. Posypać wnętrze solą, odwrócić spodem do góry, aby osączyć z soku. Jaja obrać ze skorupek i posiekać, rybę z konserwy rozgnieść widelcem, wymieszać z jajami, musztardą, majonezem i pozostałymi przyprawami. Osączone pomidory napełnić masą, nakryć ściętym wierzchem i ułożyć na liściach sałaty

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak