Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

majoneziki z ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba ugotowana 400 g
majonez 8 łyżek
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: majoneziki z ryb

Ugotowaną rybę starannie oczyścić z ości, pokroić na małe kawałki. skropić sokiem z cytryny wymieszać z taką ilością majonezu, aby można było uformować kulki. Układać je na umytych , osączonych liściach sałaty. Udekorować listkami zielonej pietruszki, cząstkami lub plasterkami, pomidora i ogórka albo posypać szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak