Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapka z fetą:)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb 6 kromek
rukola
feta
fasola czerwona z puszki 6 łyżeczek
pomidorki koktajlowe 6
kukurydza w puszce 6 łyżeczek
keczup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: kanapka z fetą:)

1. Fetę pokroić w plastry, pomidorki umyć i każdy z nich przekroić na pół.
2.Na każdej kromce chleba położyć: rukolę, fetę, pomidorki, łyżeczkę fasoli i łyżeczkę kukurydzy.
3. Całość polać (popisać) keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 30.03.2013 21:43
fajne są!!!;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak