Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki na zielonej trawce czyli jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka 2 sztuki
koper do smaku
szczypiorek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 3 plasterki
szynka 3 plasterki
oliwki do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki na zielonej trawce czyli jajka faszerowane

Jajka kroimy na połówki, oddzielamy żółtka od białek, żółtka miksujemy z posiekanym szczypiorkiem i koprem oraz łyżką majonezu, przyprawiając solą i pieprzem. Połówki białek układamy na półmisku wysypanym posiekanym szczypiorkiem i koprem, faszerujemy je ozdabiamy serem i szynką na wykałaczkach tworząc łódeczki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

polly66 07.07.2011 09:04
dokąd płyną?:)
ewasylwia 05.07.2011 16:02
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak