Bigos Dukana

Bigos Dukana

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet drobiowy

    1 kg
  • kapusta kiszona

    1/2 kg
  • kapusta biała

    1/2 kg
  • przecier pomidorowy

    1 słoiczek
  • mięso wołowe

    30 dag
  • przyprawy

    do smaku
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby moczymy kilkanaście godzin. Następnie wylewamy je wraz z wodą do garnka, dorzucamy pokrojone kapusty, cebulę i mięso, doprawiamy i dusimy do miękkości. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy i jeszcze trochę dusimy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat