Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierozki malinowo serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka przenna 3 szklanki
cukier
masło stopione 1 lyzka
sól
porzeczki 50 deka
śmietana 18 proc 2 szklanki
mak
woda 1 (ciepła)

Przepis i sposób przygotowania na: pierozki malinowo serowe

z maki wody i masla zagniec ciasto.rozwalkuj je wytnij krazki.na kazdy naloz porcje porzeczek.posyp cukrem,zlep brzegi.gotuj na wolnym ogniu w osolonej wodzie okolo 3 minut.podawaj polane smietana i posypane makiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 09.09.2011 12:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak