Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa z papryką i pomidorami

3.0
(11)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka wieprzowa (bez kości) 200 g
boczek wędzony 50 g
cebula 1 szt
pieczarki 100 g
bulion warzywny 1 l
ziemniak 2 szt
pomidory bez skóry 100 g
sól
kminek Prymat
papryka marynowana 1 słoik
ogórki kwaszone 100 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa z papryką i pomidorami

Pokrojone mięso i boczek podsmażyć z cebulą i pieczarkami. Wlać bulion, dodać ziemniaki i gotować.
Gdy mięso będzie miękkie do gulaszu wrzucić pokrojone w kostkę ogórki, paprykę i pomidory. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

staropolanka5 08.07.2016 23:49
smaczny gulasz
Stenka 14.01.2016 19:02
super zupa
Megi 01.09.2015 18:50
wygląda smakowicie
Sabrina 21.08.2015 14:26
bardzo dobra!!
staropolanka5 06.05.2015 14:02
super gulasz
msmariusz 10.02.2015 23:53
ładnie wygląda , ślinka cieknie
wiertlo102
wiertlo102 24.12.2011 15:25
mniam
pigila
pigila 09.11.2011 20:06
super
pigila
pigila 09.11.2011 20:05
suoer
iwona332 05.09.2011 16:11
super
Izabela/bella81 21.07.2011 10:35
tak pięknie wygląda, że bez przeczytania składników zjadłabym od razu :)
Misiek1 05.07.2011 13:24
Prezentuje się wyśmienicie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak