Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki panierowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 15 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane

Pieczarki umyć(nie obierać ze skórki). Jajko roztrzepać i doprawić solą i pieprzem. Pieczarki panierować w jajku i bułce. Smażyć na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 06.03.2012 20:12
pyszne
kriso 26.01.2012 18:34
od dawna to moje ulubione jedzenie
Kate131 13.12.2011 10:37
fajny pomysl
BozenA 08.11.2011 17:49
super
BozenA 08.11.2011 17:49
super
BozenA 08.11.2011 17:49
super
ewelina63 09.09.2011 10:57
uwielbiam
ankaryba 06.07.2011 01:26
to musi być pyszne;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak