Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brokuł panierowany

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokuł 1 sztuka
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
jajko 2 sztuki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Brokuł panierowany

Brokuł umyć, ugotować w osolonym wrzątku ok 8 minut. Następnie podzielić na różyczki. Jajka roztrzepać widelcem. Bułkę tartą wymieszać z ziołami. Różyczki panierujemy w jajku, bułce z ziołami. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć z wszystkich stron na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 21.11.2016 19:41
smaczny brokuł
Małgosia6 26.01.2012 21:18
pycha
Wacław 07.12.2011 22:21
fajne !
Teresa19 16.11.2011 09:43
fajny
Stenka 16.10.2011 17:44
dobre
artur7 08.10.2011 17:17
uwielbiam
manaika 24.07.2011 16:11
jadłam już takie z kalafiorem, fasolką, ale z brokułami jeszcze nie
Katarzyna/kate1980 18.07.2011 21:15
zawsze robię kalafiora tym razem spróbuję z brokułem
novita26 18.07.2011 08:20
super
artur7 15.07.2011 11:01
fajne
ben-ka 11.07.2011 11:39
świetna propozycja na brokuły:)
aginaa 09.07.2011 12:16
tez tak robie, pyszny jest
novita26 06.07.2011 07:43
super
agnieszka214 06.07.2011 05:14
pyszny
Gabriela7 05.07.2011 14:32
dobre
iwa643 05.07.2011 07:33
smaczny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak