Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta balsamiczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 4
ocet balsamiczny 2 łyżki
sól do smaku
czosnek ząbki 1
bagietka
bazylia 20 listków

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta balsamiczna

Pomidory kroimy w kostkę, a liście bazylii drobno siekamy. Dodajemy sól oraz ocet balsamiczny i wszystko dokładnie mieszamy. Bagietkę kroimy w kromki, które następnie opiekamy w tosterze na rumiana. Opieczone kromki nacieramy połówką ząbka czosnku i nakładamy pokrojone pomidory. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 19.03.2013 10:58
bardzo smaczna przekaska
Izabela/bella81 27.02.2012 08:57
świetne
Krystyna32 11.07.2011 18:06
super
Jolanta_P-S 05.07.2011 17:10
pycha
Henryka2 04.07.2011 23:04
BArdzo lubię wszystko co octem balsamicznym. Pyszności.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak