Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z marchewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/2 główki
marchewka 1-2 sztuk
cebula 1 sztuka
olej 3 łyżki
koperek 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z marchewką

Kapustę obieramy z brzydkich liści, myjemy i siekamy. Cebulę obieramy i drobno kroimy, marchewkę myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy olej, koperek i doprawiamy do smaku. Surówka musi koniecznie trochę postać przed podaniem.
Jesli ktoś nie lubi koperku może być i bez niego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 01.11.2012 21:54
też taka robię
Margo1 01.11.2012 21:54
też taka robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak