Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Steki z halibuta

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 6 sztuk
majonez 140 ml
mąka kukurydziana 125 g
koper świeży 1 pęczek
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Steki z halibuta

Steki z halibuta umyć i osuszyć.Następnie posmarować z obu stron majonezem i pokrojonym koperkiem i panierować w mące kukurydzianej.Rybę ułożyć na ruszcie natłuszczonym olejem i piec nad żarem 10-15 minut.Ryba powinna nabrać koloru żółtego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 22.01.2012 15:46
wykwintnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak