Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna ze szpinakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 2 garście
cebula biała pół małej
koperek do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
makrela 1 puszka w oleju

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna ze szpinakiem

Rybę wyłożyć z puszki do miseczki wraz z olejem, rozdrobnić widelcem, dodać cebulę pokrojoną w kosteczkę , posiekany szpinak i koperek, doprawić pieprzem białym i wymieszać. Nakładać na chleb jak pastę, smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 10.09.2013 18:27
super smaki :)
halina17 29.08.2012 18:20
Dobra pasta na kanapki ze szpinakiem.
usmiech 08.06.2012 21:52
dobre
ziutula
ziutula 25.05.2012 22:27
smaczny dla mnie pomysł i wykorzystam z chęcią..
Lidia6 30.10.2011 08:43
smaczne
Anna169Hosz 07.10.2011 12:18
Bardzo fajny pomysł.
iga2 18.07.2011 23:49
ciekawe połaczenie
Sylwia88 04.07.2011 12:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak