Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z ostrymi sosami
2. Połowę jogurtu wymieszaj z posiekanym czosnkiem i ajwarem. Dopraw solą i pieprzem. Resztę jogurtu wymieszaj z chrzanem i szczyptą pieprzu. Paluszki podawaj ze schłodzonymi sosami.
ciasto francuskie | 20 dag |
jajko | 1 szt |
sezam | do dekoracji |
sosy | |
jogurt naturalny | 1 szkl |
Chrzan śmietankowy Smak | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Ajwar | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: