Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierożki z mortadelą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 1 kg
jajko 1 szt
ser biały 15 dag
sól
Soda oczyszczona Prymat 1 łyżeczka
woda letnia
mortadela 1 kg
pieczarki usmażone 1/2 kg
ser żółty 15 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z mortadelą

Wyrobić ciasto, jak na pierogi. Farsz do ciasta i smażyć na patelni. Najlepiej smakuje na ciepło

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak