Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryzowa z ogórkami i czereśniami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1 szt
koperek
czereśnie 15 dag
sos ziołowy
ogórek małosolny 2 szt
rzodkiewka
szczypior
ryż (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryzowa z ogórkami i czereśniami

Do ugotowanego ryżu ok 1 szklanki dodajemy pokrojonego w ósemki pomidora ,pokrojone ogórki,rzodkiewkę i wydrelowane czereśnie. Polewamy sosem i dodajemy posiekany koperek i szczypior .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 04.07.2011 12:01
super
iwa643 04.07.2011 07:15
Podajemy zimną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak