Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybki Likier / Polewa Krówkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masy krówkowej lub 1 duża 2 małe puszki
wody 0,7 litra
rum 250 ml (40%)

Przepis i sposób przygotowania na: Szybki Likier / Polewa Krówkowa

Masę korówkową przełożyć do garnka i zagotować.
Rum zmieszać z wodą i dodawać po trochu do masy korówkowej.
Całość zagotować mieszając, zmniejszyć ogień i podgrzewać jeszcze 15 min. mieszając.
Przelać do butelek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 04.07.2011 07:10
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak