Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Freancuska zupa chlebowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostka rosołowa 1 szt
cebula 1 szt
chleb pszenny 2 kromki
jajko 2 szt
sól do smaku
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Freancuska zupa chlebowa

Cebulę drobno siekamy, smażymy na maśle na jasnozłoty kolor. Dodajemy chleb pokrojony w kostkę i zalewamy przygotowanym rosołem. Gotujemy przez parę minut, a po zdjęciu z ognia dodajemy roztrzepane z solą jajko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 14.10.2013 20:36
prosta zupka i pewnie smaczna, bardzo lubię cebulowe :)
Dorota37 29.12.2012 08:52
jeszcze nie jadłam nic podobnego
octo 06.11.2011 14:30
ciekawy przepis i z tego co widzę nie trudny do wykonania:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak