Składniki:
rostbeft wołowy | 1 kg |
czosnek | 6 ząbków |
masło | 20 dag |
oliwa | 1/2 szkl |
cebula | 2 szt |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
rostbeft wołowy | 1 kg |
czosnek | 6 ząbków |
masło | 20 dag |
oliwa | 1/2 szkl |
cebula | 2 szt |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: