Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bombki orzechowe z czekoladą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

orzechy włoskie 60 g
cukier 60 g
czekolada starta 2 tabliczki
rum 2 łyżki
białko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bombki orzechowe z czekoladą

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i zagnieść, następnie uformować z otrzymanej masy kulki. Podawać w papierowych papilotkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 25.09.2011 23:20
Prosty przepis. Warto wypróbować.Mam tylko pytanie: białko ubić z tym cukrem czy dodać osobno i białka nie ubijać ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak