Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

migdałowe nadzienie do drobiu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb 2 kromki
cebula 2 szt
migdały 1 garść
jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: migdałowe nadzienie do drobiu

Namoczyć miękisz chleba w mleku, odcedzić i wymieszać z drobno posiekaną cebulą oraz z pokrojonymi wzdłuż migdałami. Dodać jajko, posolić, popieprzyć i dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną masą nadziać kurczaka, gęś lub indyczkę, upiec w piekarniku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak