Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane parówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 4 szt.
boczek wędzony 4 plastry
ser żółty 4 plasterki
ogórek
pomidor
majonez 1 słoik
keczup
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane parówki

Cebule pokroić w plastry, zeszklić na oleju. Parówki naciąć wzdłuż, włożyć po kawałku sera, owinąć plasterkami boczku. Włożyć do naczynia żaroodpornego, dodać cebulę, oprószyć papryką. Zapiec w średnio gorącym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 03.07.2011 14:01
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak