Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała chrzanowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kiełbasa 2 kg
chrzan 1/2 słoiczka
woda
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Biała chrzanowa

Białą kiełbasę sparzyć w wodzie z dodatkiem chrzanu. Przestudzić. Ponacinać z obu stron i usmażyć na zloty kolor na oliwie. Podawać na gorąco lub zimno z pieczywem. Taka kiełbasa jest bardzo chrzanowa, jak ktoś nie lubi za ostrego smaku chrzanu można do parzenia dodać go mniej.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 30.06.2012 07:50
lubię chrzan, wiec pewnie by mi smakowało
zuzanna_z 16.04.2012 12:08
ciekawe
ela16 11.04.2011 12:28
ostra
ZEWA 21.10.2010 18:22
oj ostra, ostra i pyszna
Ewa104 19.10.2010 15:06
Ostra i pyszna kiełbaska.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak