Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

figi w kremie miętowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

figi 12 szt
mięta świeża siekana garść
cukier do smaku
syrop miętowy 8 kropli
kremówka 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: figi w kremie miętowym

ubić śmietankę z cukrem i syropem miętowym. dodać świeżą mięte i odstawić krem do lodówki. figi pokroić na ćwiartki, ułożyć na talerzu, przed podaniem polać kremem i ozdobić listkami mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak