Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowo-selerowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 15 dag
liście selera 2 łyżki
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowo-selerowe

Miękkie masło dokładnie wymieszać z posiekanymi liśćmi selera oraz czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Używamy do smarowania pie czywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 24.11.2016 18:43
smaczne masło
IwonaKa 24.06.2013 11:16
smaczne masełko do chleba
jozefinach 13.05.2012 10:46
Smakowite.
malaczarna23 17.02.2012 12:16
super
ilka_86 18.08.2011 11:23
pysznosci
Karolina69 03.07.2011 10:22
dobre
ben-ka 03.07.2011 10:00
z selerem nie robiłam chyba smaczne takie masełko:)
novita26 03.07.2011 08:49
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak