Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy cielęce w winie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kotlety cielęce 8 szt
masło 1 łyżka
sól do smaku
wino białe 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy cielęce w winie

mięso robić, na patelni rozgrzać masło, usmażyć kotlety. kiedy będą zrumienione z obu stron, wlać wino i dusić je, przewracając, aż połowa sosu wyparuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak