Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SMAŻONA PANGA W PANIERCE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pagi
mąka
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny
olej

Przepis i sposób przygotowania na: SMAŻONA PANGA W PANIERCE

Rybę osuszyć z wody, posypać solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Odstawić na pół godziny a następnie obtoczyć w panierce w kolejności: mąka, jajko, bułka i usmażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 03.07.2011 08:58
na zdjęciu to raczej nie są filety i nie z pangi...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak