Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 1/4 l
włoszczyzna 25 dag
woda
mąka 4 dag
sól i pieprz
kości 30 dag
koper świeży 4 łyżki
ziemniaki 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Moja koperkowa

Z kości i włoszczyzny ugotować wywar, osolić, przecedzić, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, gotować do miękkości ziemniaków.
Podprawić zupę mąką rozmieszaną z zimną wodą, zagotować.
Dodać śmietanę i posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 10.07.2011 22:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak