Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
szynka 100 g
majonez 5 łyżek
sól
pieprz
ketchup 1/2 łyżki
musztarda 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Do miski wlać majonez, ketchup i musztardę, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Jajka ugotować na twardo, troche ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dorzucić do miski, szybkę pokroić w drobną kostkę, dorzucić do miski. Wszystko dokładnie wymieszać, podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 09.03.2012 07:11
ooo taka jak w przedszkolu
Katarzyna/kate1980 28.07.2011 23:05
je też ją uwielbiam
Iwusia 08.07.2011 23:40
uwielbiam
Iwusia 08.07.2011 23:40
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak