Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nototenia z porzeczkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
tłuszcz do smażenia
ryba 2 tuszki

Przepis i sposób przygotowania na: Nototenia z porzeczkami

Rybę oczyścić i posypać przyprawami, Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć rybę na wolnym ogniu, pod koniec dodać połowę białych porzeczek i kiedy puszczą sok obracać w nim rybę. Podawać razem z porzeczkami z patelni, do dekoracji podać porzeczki świeże.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 29.11.2011 14:32
pycha
Natalia37
Natalia37 02.07.2011 15:53
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak