Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagody w soku własnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 1 kg
cukier 600 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Jagody w soku własnym

Jagody przebieramy, płuczemy osuszamy. Zasypujemy cukrem, mieszamy. Wyparzone słoiki napełniamy do połowy i szczelnie zakręcamy. pasteryzujemy ok 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria899 06.02.2012 19:28
doby soczek
dianix 02.01.2012 17:04
dobre na ból brzucha
Lidia6 03.11.2011 11:13
uwielbiam jagody

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak