Składniki:
kapusta | 3 główki średnie |
cebula | 3 sztuki |
kiełbasa podwawelska | 1 kg |
kiełbasa zwyczajna | 1 kg |
ryż | 8 woreczków |
pieprz | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
margaryna | 1 kostka |
smalec | 0,5 kostki |
bulion | 1 kostka |
kapusta | 3 główki średnie |
cebula | 3 sztuki |
kiełbasa podwawelska | 1 kg |
kiełbasa zwyczajna | 1 kg |
ryż | 8 woreczków |
pieprz | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
margaryna | 1 kostka |
smalec | 0,5 kostki |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: