pstrąg pieczony z pieczarkami i pomidorem

pstrąg pieczony z pieczarkami i pomidorem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    150g
  • pomidor

    1
  • pieczarki

    4 sztuki
  • czosnek

    1 ząbek
  • olej do smażenia

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybe oczyścić i skropić sokiem z cytryny, obsmażyc na oleju. Na folii aluminiowej ulozyc rybę, pokrojone pieczrki, pomidora i ząbki czosnku. piec w temp. 200\'C 20-30 minut. Porcja dla 1 osoby.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Smakosz6

08.06.2011 12:27
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat