Składniki:
mięso z szynki | 800 g |
boczek wędzony | 150 g |
musztarda | 2 łyżki |
cebula | 1-2 szt. |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
bulion | 1 szkl. |
śmietana | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
sól |
mięso z szynki | 800 g |
boczek wędzony | 150 g |
musztarda | 2 łyżki |
cebula | 1-2 szt. |
ogórki konserwowe | 2 szt. |
bulion | 1 szkl. |
śmietana | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: