Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w bułce tartej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
sól do smaku
tłuszcz do smażenia do smaku
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w bułce tartej

Fasolkę szparagową myjemy, obieramy z ogonków a następnie gotujemy w lekko osolonej widzie. Gotową odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, dodajemy fasolkę i osypujemy bułką tartą. Gotowe przyprawiamy pieprzem do smaku. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 05.05.2013 20:23
mogę jesc cały czas
cooleczka 18.04.2013 12:34
już nie mogę się doczekać, kiedy będzie sezon na fasolkę :)
Angelika10 15.03.2013 00:08
uwielbiam taką fasolkę
RenataZ-et 05.11.2012 18:42
smakowite
rosik93 14.05.2012 23:10
Lubie taki obiadek.
Andysz 13.05.2012 16:56
mniammmmmm!!!!;))
wojr63 15.04.2012 18:02
uwielbiam taką
IKrakowianka 04.02.2012 18:47
pyszna jest taka fasolka z bułką tartą
Wafelek2601 06.01.2012 00:34
super
Mysiunia 05.12.2011 13:30
najbardziej lubie taka odsmażana na drugi dzien:)
IlonaAlbertos 03.07.2011 23:21
Uwielbiam ją.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak