Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy z oscypkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plasteki
jajko 1 sztuka
oscypek 1 sztuka
tłuszcz do smażenia do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy z oscypkiem

Schab rozbijamy na kotlety. Przyprawiamy do smaku Kucharkiem i delikatnie wcieramy w mięso. Oscypka kroimy w cienkie plasterki. Mięso wraz z plasterkami oscypka panierujemy w jaku a następnie w bułce tartej dość obficie. Smażymy na złoty kolor. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 02.09.2013 18:19
musi być smaczne:)
cooleczka 18.04.2013 12:35
bardzo fajnty pomysł na schabowego
Wafelek2601 06.01.2013 00:45
Pycha
IKrakowianka 01.06.2012 21:16
świetny!
AGNIESZKA144 01.03.2012 20:38
smaczne
RenataZ-et 31.01.2012 00:09
bardzo fajny pomys? :)
Justa32 02.09.2011 18:36
uwielbiam to!!!
Agnik 21.08.2011 21:28
mniam
IlonaAlbertos 03.07.2011 23:21
Ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak