Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

de volaille koperkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 szt
masło 1 łyżka
koperek świeży 1 łyzeczka
olej 3 łyżki
pieprz
natka pietruszki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: de volaille koperkowy

przyprawiamy fileta przypr do kurczaka i pieprzem, zimne masło ugniatamy z koperkiem i natka pietruszki. kładziemy na fileta i dokładnie, ciasno zawijamy. obtaczamy w jajku bułce tartej i znowu w jajku i bułce, smażymy na średnim ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak