Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z cebulą
2. Łososia myjemy, osuszamy i dzielimy na porcje. Oprószamy solą i pieprzem. Smażymy na oliwie. Skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy natką. Podajemy z cebulą.
filet z łososia | 60 dag |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sos sojowy | 2 łyżki |
miód | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | wg uznania |
oliwa | do smażenia |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: