Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska gotowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska pół główki
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska gotowana

Kapustę kroimy na kilka mniejszych części. Nitką przewiązujemy każdą z części i gotujemy aż będą miękkie. Odsączamy. Na patelni smażymy bułkę tartą aż się zarumieni. Dodajemy masło i polewamy kapustę. Podawać do dań mięsnych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak