Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patison alla schabowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

patison 1 szt
olej pół szklanki
jaja 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
sól do smaku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Patison alla schabowy

Patison obrać i pokroić w plastry, usuwając pestki. Posolić. Panierujemy w jajku rozmieszanym w łyżce wody i bułce tartej. Smażymy na oleju. Podawać prosto z patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa/kalapurtka 07.08.2011 19:24
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak